Welkom op de site van Leaf

Het diepste bewustzijn in de mens is als de wortel van een boom. Zoals aan het harde hout van een boom bladeren ontspruiten, zo groeien in onze ziel en geest de bladeren al naargelang de wortels.

[ Rumi ]Hoe deze vrouw bijna 100 kilo afviel in maar 8

Voelen is in contact zijn met je binnenwereld. Het is een mee gaan met de levensstroom en in contact zijn met je kern. Dit geeft onmiddelijk toegang tot het hier en nu.Sugoi 2019 20 Womannen's Evolution Knicker --U38700F Hierbij betreed je een gebied van diepe stilte en vrede én van vreugde en levendigheid. Voelen is ook in contact zijn met de buitenwereld, want door te voelen vallen de muren weg tussen jou en de ander. De ander blijkt een opening te zijn naar je eigen gevoel.Billabong 202 Absolute Comp Flatlock Wetsuit Slate Jasje mannen's afmeting XGroot In die opening ontstaat een oprecht en echt contact.Quikzilver Synchro Series S Jongens Surf Gear Wetsuit --Nite blauw Ribbon All afmetings Het is een ontmoeting tussen het unieke van jou en de ander. Dat is leven vanuit je gevoel….

Door pijnlijke en teleurstellende ervaringen heb je wellicht je hart afgesloten en voelt het te kwetsbaar om je helemaal te laten zien, met je eigen unieke kwaliteiten. Ophef om kind met sixpack in reclame voor onderbroekenIk begeleid je graag op het pad naar je hart en je kern, om van daaruit weer wezenlijk contact te maken met jezelf en met Sierra madre Nubs 65533; 65533; Starter Combo Hammock Shelteranderen. Kijk op je gemak rond op mijn site en schroom niet om contact met me op te nemen bij vragen,

Ilonka Behr

 

Doe ik er goed aan om de scheiding door te zetten? Alles in mij schreeuwt van ja

Binnen twee weken terecht voor een afspraak